Sykkelutleie langs kulturstien

Nå kan du gå ulike etapper langs kulturstien og sykle hovedveien tilbake, eller sykle til et endepunkt og gå tilbake. I samarbeid med Visit Innherred leverer/henter vi sykler til hele 7 utgangspunkter langs stien til avtalt tidspunkt/dato. Enklere enn dette blir det ikke !

Viktig informasjon: Sykkelutleien gjelder sykling langs hovedveien og ikke langs selve stien - som transport til og fra utgangspunktene. Dette er ikke ordinær sykkelutleie for Inderøy, for vanlig sykkelutleie gå hit. 

Send inn bestilling her.

Punkter for levering eller henting av sykler:

Straumen*: Ved EA Internettkafe. Dette er også utgangspunkt for sykkelutleien for Den Gyldne Omvei.
Jægtvolden Fjordhotell*: Utenfor hotellet.
Hågåholmen (Jonholmen): Ved bilparkering 2-300 meter før du kommer ned til stien (Hågåholmen). Har du gått fra Straumen, må du gå oppover veien et par minutter.
Undersåker: Ved Undersåker friområde. Parkering og tavle.
Rostad: Ved parkering og tavle for kulturstien.
Vangshylla: Nede på det gamle fergeleiet.

* Vi leier ikke ut sykler for turer på Straumen (f.eks mellom Straumen og Jægtvolden Fjordhotell). Ta kontakt med Visit Innherred

Priser:

Inkludert henting og levering (!)

Herre/dame sykkel: kr 150,-
El - sykkel: kr 400,-

Vær oppmerksom på at våre betingelser avviker fra ordinær sykkelutleie for Inderøy, og er en sponset pris for de som har som turmål å gå kulturstien. 

Bestilling og praktisk informasjon

Dere bestiller syklene online og angir hvor og når dere ønsker syklene levert. Vi tar kontakt nær ankomstdato og avtaler/bekrefter det praktiske. Syklene plasseres på bestemmelsesstedet låst med kodelås. Vi sender kode på SMS i god tid før ankomst. NB: Det er derfor viktig at mobilnummeret som oppgis er rett og til rett person. Ta direkte kontakt ved spørsmål - vi hjelper gjerne !

Online bestilling kan skje inntil 3 dager før sykkelturen, etter dette må dere ta direkte kontakt på 473 59 190 for å bestille.

Betaling og betingelser: Betaling med Vipps. Online bestilling kan skje inntil 3 dager før sykkelturen, etter dette må dere ta direkte kontakt på 473 59 190 for å bestille.

Avbestilling: Kan skje inntil 3 dager før ankomst med full refusjon (minus et gebyr på kr 50). Avbestilling tettere opp mot ankomst gir ikke rett til refusjon.

 

 

Info

473 59 190

Hjemmeside